Ce cred europenii despre maşinile electrice

Postat la 20 decembrie 2011 10 afişări

L'observatoire Cetelem a realizat în luna septembrie 2011 un studiu privind percepţia europenilor asupra maşinilor electrice, iar rezultatele se arată foarte promiţătoare.

Sondajul celor de la L'observatoire Cetelem a fost realizat pe un eşantion de 6.000 de persoane, din 10 ţări: Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania, Belgia, Portugalia, Polonia, precum şi Turcia şi chiar Rusia. Nu doar atât, au fost realizate şi aşa numite "focus grupuri", în care subiecţii au condus maşini electrice şi şi-au exprimat opinii reale în urma testelor. Cel mai important rezultat al acestui sondaj este procentul foarte mare al europenilor interesaţi de o maşină electrică: 71%! Turcii şi ruşii sunt cei mai entuziaşti, cu procentaje de 93%, respectiv 87%, deşi pe aceste pieţe premisele vânzării de maşini electrice sunt foarte pesimiste.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
europeni,
masini electrice,
sondaj
/actualitate/ce-cred-europenii-despre-masinile-electrice-9077666
9077666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.