Ce calitati trebuie sa ai ca sa lucrezi pentru Microsoft, Google, BCR si Dacia

Postat la 17 martie 2011 102 afişări

Echipa Microsoft Romania se mareste cu 50 de persoane in 2011. Si alte mari firme se pregatesc de recrutari in aceasta primavara, printre care Google, IBM, Coca-Cola HBC si BCR.

Microsoft Romania continua sa faca noi angajari in 2011, dupa ce anul trecut, 40 de romani au fost acceptati in echipa companiei. Si alte firme de IT&C, dar si din sectorul financiar-bancar, consultanta, inginerie si bunuri de larg consum, vor da drumul la recrutari in perioada urmatoare. "Anul acesta tintim aproximativ 50 de persoane , dintre care o parte importanta sunt destinate unor pozitii noi (...) Ca strategie generala urmarim in continuare sa ne pozitionam ca cel mai dorit angajator si sa atragem cele mai bune talente existente pe piata in care activam", a declarat pentru gandul Cosmin Bordea, director de resurse umane la Microsoft Romania. In aceste conditii, pana la sfarsitul anului, firma va numara in jur de 400 de angajati.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
calitati,
angajare,
companii
/actualitate/ce-calitati-trebuie-sa-ai-ca-sa-lucrezi-pentru-microsoft-google-bcr-si-dacia-8069041
8069041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.