Ce au in comun Bucurestiul si Sofia - gropile

Postat la 11 martie 2010 55 afişări

Numerosi manifestanti s-au adunat joi in fata sediului municipalitatii din Sofia pentru a protesta fata de starea proasta a drumurilor din capitala bulgara, a anuntat cotidianul Dnevnik, citat de Sofia Echo in pagina electronica.

Protestul a fost numit " ziua gropilor " si a fost organizat de membrii publicatiilor online pentru tineri, potrivit cotidianului bulgar. "Oricine vrea sa se alature protestului ar trebui sa aduca o componenta a masinii lui avariata de gropi si sa o lase in fata cladirii municipalitatii", au anuntat organizatorii.

Organizatorii mitingului le-au cerut soferilor din alte orase din Bulgaria sa li se alature, indemnandu-i sa protesteze fata de starea deficitara a infrastructurii rutiere din tara in fata sediilor municipalitatilor. Astfel de manifestatii au avut loc in orasul Varna si Veliko Tarnovo.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gropi,
drumuri,
Bucuresti,
Sofia,
proteste
/actualitate/ce-au-in-comun-bucurestiul-si-sofia-gropile-5738685
5738685
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.