Ce amenzi rişti dacă nu porţi masca în zonele aglomerate din Capitală

Postat la 04 august 2020 76 afişări

Ce amenzi rişti dacă nu porţi masca în zonele aglomerate din Capitală

De astăzi, purtatul măştii devine obligatoriu în aer liber în Bucureşti. Zonele în care trebuie să porţi masca sunt drumurile pietonale agglomerate. În Centrul Vechi va trebui să porţi masca pe tot parcursul zilei

Andreas tocmai a ieşit de la job şi nu ştia de noile restricţii impuse în Bucureşti. De astăzi, trebuie să porţi masca în Capitală şi în aer liber în zonele pietonale aglomerate. Dacă nu, rişti amenzi de minim 500 de lei.

„Sincer nu am avut idee, tocmai am ieşit de la metrou. Cam aiurea, acuma suntem în aer liber şi ar trebui să putem să respirăm ca oamenii”, spune Andreas.

„Nu cred că are vreo diferenţă. În spaţii închise sunt de acord, dar în spaţiile deschise nu cred că are vreo  importanţă”, a declarat la rândul său Andrei Rusu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
amenzi,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.