Cazul Trayvon Martin: Manifestaţii în 100 de oraşe din SUA, anunţate pentru sâmbătă

Postat la 16 iulie 2013 44 afişări

Susţinători ai lui Trayvon Martin au anunţat luni manifestaţii în peste 100 de oraşe americane pentru sâmbătă, hotărâţi să menţină presiunea în urma achitării unui vigil care l-a ucis pe adolescentul de culoare anul trecut în Florida.

Cazul Trayvon Martin: Manifestaţii în 100 de oraşe din SUA, anunţate pentru sâmbătă

 "Sâmbătă vor avea loc manifestaţii în 100 de oraşe, în faţa unor sedii federale, cu scopul de a exercita presiuni asupra Guvernului să ne protejeze drepturile civice", a anunţat Al Sharpton, un reprezentant al luptei pentru drepturi civice.

Sharpton, care conduce National Action Network (NAN), o organizaţie de apărare a acestor drepturi, s-a declarat încrezător în faptul că Guvernul federal va redeschide dosarul din perspectiva drepturilor civice.

"Nu s-a terminat. Este departe de a se fi terminat", a subliniat el pentru NBC. "Vă amintesc faptul că am fost nevoiţi să luptăm pentru a avea un proces", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-trayvon-martin-manifestatii-in-100-de-orase-din-sua-anuntate-pentru-sambata-11125630
11125630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.