Cazul suspiciunii de FRAUDĂ LA BACALAUREAT: Aproximativ 20% din candidaţii de la Liceul "Bolintineanu" au dat 300-600 de euro

Postat la 02 iulie 2013 52 afişări

Aproximativ 20 la sută dintre candidaţii care susţin examenul de bacalaureat la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" ar fi dat între 300 şi 600 de euro pentru examene, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Cazul suspiciunii de FRAUDĂ LA BACALAUREAT: Aproximativ 20% din candidaţii de la Liceul "Bolintineanu" au dat 300-600 de euro

 Potrivit surselor citate, ca să poată avea în sală supraveghetori permisivi, care să le permită să copieze sau să le spună rezolvările la subiecte, unii dintre elevi au dat între 300 şi 600 de euro.

Din totalul candidaţilor care susţin bacalaureatul la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", 20 la sută ar fi dat aceste sume de bani.

Fosta directoare de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" Costica Vărzaru a luat bani de la elevi înscrişi la bacalaureat, intervenind să fie desemnaţi anumiţi supraveghetori "permisivi" şi o comisie care să poată fi influenţată în fraudarea examenului, potrivit Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-suspiciunii-de-frauda-la-bacalaureat-aproximativ-20-din-candidatii-de-la-liceul-bolintineanu-au-dat-300-600-de-euro-11068560
11068560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.