Cazul soţilor decedaţi după vaccinarea anti-COVID-19. Au anunţat cauza!

Postat la 24 martie 2021 1654 afişări

Cazul soţilor decedaţi după vaccinarea anti-COVID-19. Au anunţat cauza!

Prefectura PRahova a anunţat concluziile anchetei în cazul soţilor decedaţi după vaccinarea anti-COVID-19. Cei doi prahoveni s-au imunizat chiar dacă prezentau simptome specifice COVID-19. Aceştia credeau că au doar o răceală.

În cazul celor doi soţi a fost făcută o anhetă de către Direcţia de Sănătate Publică Prahova la solicitarea Prefecturii judeţului, potrivit ph-online.ro Concluzia anchetei este că nu a existat o cauzalitate între decesul celor două persoane şi vaccinul anti-COVID-19.

Cazul soţilor decedaţi după vaccinarea anti-COVID

„În urma analizării documentelor existente la nivelul centrului de vaccinare a unităţii sanitare în care au fost internaţi cei doi soţi care au decedat, precum şi anchetelor epidemiologice ale acestora, nu poate fi stabilită legătura de cauzalitate între vaccinare şi cauza decesului.

Cei doi soţi au fost vaccinaţi în data de 03.03.2021 la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Municipal Câmpina. În urma consultului efectuat la nivelul punctului de triaj al centrului, nu au fost identificate contraindicaţii ale vaccinării de către personalul medical şi nu au fost înregistrate efecte secundare în timpul supravegherii postvaccinare”, informează DSP.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
cauza,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.