Cazul Pistorius: Parchetul a finalizat dosarul de acuzare

Postat la 13 august 2013 48 afişări

Dosarul de acuzare în cazul campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, inculpat pentru uciderea logodnicei sale Reeva Steenkamp, a fost finalizat, a anunţat, marţi, Parchetul din Johannesburg.

Cazul Pistorius: Parchetul a finalizat dosarul de acuzare

 "Am finalizat actul de acuzare. Acesta va fi făcut public la 19 august", a declarat Bulelwa Makele, purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Multiplul campion paralimpic va fi audiat la 19 august - ziua în care Reeva Steenkamp ar fi împlinit 30 de ani - în cadrul unei proceduri înainte de deschiderea procesului.

În vârstă de 26 de ani, Pistorius nu a negat niciodată că a împuşcat-o pe Reeva Steenkamp în noaptea de 13 spre 14 februarie. Dar susţine încă din prima zi că este vorba de o neînţelegere. El spune că a crezut că în casă i-au intrat hoţii şi că a tras focuri de armă, fără să ştie că Reeva Steenkamp s-a trezit pentru a merge la baie. Acuzarea, în cadrul audierilor preliminare din februarie, a încercat să demonstreze însă că Pistorius ştia perfect cine era victima sa. Şi că împuşcăturile au venit ca urmare a unei dispute.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-pistorius-parchetul-a-finalizat-dosarul-de-acuzare-11250265
11250265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.