CAZUL MITEI de la Universitatea Bioterra: Profesorul Adrian Dulugeac, trimis în judecată

Postat la 29 noiembrie 2012 37 afişări

Şeful de lucrări de la Universitatea Bioterra, Adrian Dulugeac, acuzat că a primit bani sau bunuri de la studenţi cărora le-a dat subiectele la licenţă sau pe care i-a ajutat să obţină diplomele fără să susţină examene, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii vâlceni.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Adrian Dulugeac, profesor la Universitatea Bioterra, acuzat de luare de mită, trafic de influenţă în formă continuată, folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii care nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, dar şi pentru comiterea a 13 infracţiuni de fals.

La începutul lunii octombrie, Adrian Dulugeac a fost arestat pentru 29 de zile de Curtea de Apel Piteşti.

Adrian Dulugeac este şef de lucrări şi prodecan la Facultatea de Control şi Expertiză a Produselor Alimentare din Universitatea Bioterra. El a fost pus sub acuzare alături de Laura Harcan, şef de lucrări la Facultatea de Drept, în legătură cu divulgarea de subiecte de licenţă, aceasta fiind acuzată de fals intelectual.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-mitei-de-la-universitatea-bioterra-profesorul-adrian-dulugeac-trimis-in-judecata-10357312
10357312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.