CAZUL HUIDU: Instanţa reduce la jumătate daunele pe care le are de plătit firma de asigurări

Postat la 14 martie 2013 30 afişări

Curtea de Apel Braşov a decis, joi, să reducă la jumătate daunele civile pe care firma de asigurări a fostei vedete TV Şerban Huidu trebuie să le plătească familiilor victimelor accidentului provocat de acesta în octombrie 2011, de la 360.000 de euro la 190.000 de euro.

CAZUL HUIDU: Instanţa reduce la jumătate daunele pe care le are de plătit firma de asigurări

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Cristinel Ghigheci, instanţa a admis recursul formulat de firma de asigurări auto SC Asigurare - Reasigurare Astra SA şi a redus la jumătate cuantumul daunelor pe care aceasta trebuie să le plătească familiilor victimelor accidentului provocat de Şerban Huidu.

De asemenea, instanţa a respins recursul formulat de Ioana Câmpean, fiica uneia dintre victime, care a cerut dublarea daunelor.

Astfel, soţia lui Ştefan Balog va primi 70.000 de euro în loc de 120.000 de euro, fiul acesteia 60.000 de euro, iar Ioana Câmpean - 60.000 de euro.

Sentinţa instanţei este definitivă, potrivit sursei citate.

În 7 martie, magistraţii Curţii de Apel au judecat recursul formulat de firma de asigurări auto SC Asigurare - Reasigurare Astra SA care a fost obligată să plătească integral daunele civile în cuantum de peste 360.000 de euro stabilite de către Judecătoria Braşov, în 18 decembrie 2012, către familiile celor trei victime din accidentul provocat de Huidu, însă sentinţa a rămas în pronunţare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-huidu-instanta-reduce-la-jumatate-daunele-pe-care-le-are-de-platit-firma-de-asigurari-10667597
10667597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.