Câţi români vor cumpăra croaziere pe cel mai mare vas din lume. Estimările Royal Caribbean International

Postat la 01 aprilie 2013 26 afişări

Royal Caribbean International estimează câte locuri va vinde în România pentru croaziere în Mediterana efectuate cu cel mai mare vas de acest tip din lume, preţul mediu pentru o astfel de călătorie fiind de 1.700 de euro pentru două persoane.

Câţi români vor cumpăra croaziere pe cel mai mare vas din lume. Estimările Royal Caribbean International

 Royal Caribbean International estimează că va vinde în România minim 600 de locuri. Vasul Oasis of the Seas va naviga în Europa în toamna anului 2014, iar rezervările se pot face începând cu data de 11 aprilie.

"Chiar dacă nava are 5.400 cabine, fiind pentru prima oară în Mediterana va fi extrem de solicitată. Un pachet mediu de 7 zile, pentru două persoane, este de circa 1.700 de euro. Cel mai scump pachet - o cabină owner suite pentru trei persoane - costă 15.000 de euro. Estimăm ca în acest an vor fi vândute minimum 300 cabine duble pentru croazierele din Mediterană", a declarat într-un comunicat Nicolae Demetriade, preşedintele World Travel, care reprezintă în România Royal Caribbean International.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cati-romani-vor-cumpara-croaziere-pe-cel-mai-mare-vas-din-lume-estimarile-royal-caribbean-international-10703754
10703754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.