Câţi bani le va restitui ministerul Mediului şoferilor în acest an pentru taxa auto încasată ilegal

Autor: Departamentul Economic Postat la 11 ianuarie 2013 16 afişări

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, joi seară, că proiectul timbrului de mediu va fi prezentat în Guvern, cel mai probabil, săptămâna viitoare, iar apoi va urma o dezbatere publică legată de această taxă care ar urma să o înlocuiască pe cea de primă înmatriculare auto.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, joi seară, că proiectul timbrului de mediu va fi prezentat în Guvern, cel mai probabil, săptămâna viitoare, iar apoi va urma o dezbatere publică legată de această taxă care ar urma să o înlocuiască pe cea de primă înmatriculare auto. Plumb a mai spus, la Realitatea TV, că prin timbrul de mediu se va face o corelare între capacitatea cilindrică a autoturismului şi emisiile de noxe, proiectul noii taxe fiind în lucru. Referitor la solicitările de restituire a taxei auto, ministrul Mediului estimează că anul acesta vor fi plătiţi aproximativ 350 de milioane de lei, pe rolul instanţelor fiind 80.000 de solicitări de această natură.

Toate stirile pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
şoferi,
guvern,
dragnea,
rovana plumb,
taxa auto,
/actualitate/cati-bani-le-va-restitui-ministerul-mediului-soferilor-in-acest-an-pentru-taxa-auto-incasata-ilegal-10453707
10453707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.