Câţi bani încasează Florin Piersic, la 85 de ani. Pensia actorului este nepermis de mică

Postat la 18 noiembrie 2021 872 afişări

Câţi bani încasează Florin Piersic, la 85 de ani. Pensia actorului este nepermis de mică

Florin Piersic este unul dintre cei mai renumiţi şi longevivi actori din lumea teatrului românesc. Maestrul are 85 de ani, dar nu încetează să concerteze şi să se implice în diferite proiecte.

Florin Piersic nu îşi permite să nu lucreze

Se pare că pandemia nu l-a lovit. Actorul este aşteptat în mai multe oraşe şi ţări, unde susţine spectacole şi se bucură de atenţia publicului.

Artistul a fost plecat, recent, în Belgia, unde a prezentat spectacolul „Străini în noapte”, regizat de regretatul Radu Beligan.

„Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitaţia lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradiţională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză şi voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate”, a explicat Florin Piersic pentru fanatik.ro.

Câţi bani primeşte de la statul român

E foarte greu de crezut, dar veniturile actorului sunt destul de modeste. Statul român îi acordă o pensie de 2.000 de lei. La aceasta sumă se mai adaugă o indemnizaţie lunară de la Uniunea Teatrală din România, în valoare de 2.700 de lei, scrie b1.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.