Cate masini incap pe DN1, cu ocazia traditionalului blocaj de sarbatori. Vezi ce solutie a gasit Traian Basescu

Postat la 03 ianuarie 2011 10 afişări

Anul 2011 a inceput cu traditionalul blocaj rutier de pe Valea Prahovei. Reteta e simpla: 24.000 de masini si un singur drum.

Politistii de la circulatie spun ca multi soferi bucuresteni nu si-au planificat bine momentul intoarcerii acasa de la munte. Destui au continuat sa se plimbe intre statiuni, creand blocaje in zonele de acces la partiile de schi. Asa se face ca, ieri, intre orele 12 si 13, pe Valea Prahovei, 1.500 de masini coborau spre Ploiesti iar alte 2.500 urcau spre Predeal. Pentru monitorizarea traficului, un elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor a fost ridicat de la sol si trimis sa survoleze DN1.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
DN1,
trafic,
sarbatori,
aglomeratie
/actualitate/cate-masini-incap-pe-dn1-cu-ocazia-traditionalului-blocaj-de-sarbatori-vezi-ce-solutie-a-gasit-traian-basescu-7858741
7858741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.