Cate masini de lux are Bucurestiul: 29 Lamborghini, 102 Ferrari si peste 1.000 de Porsche

Postat la 15 decembrie 2010 59 afişări

Intr-un oras precum Bucurestiul, un loc de parcare este tot mai greu de gasit, mai ales cand ai o masina mare, fie limuzina, fie SUV. In medie, la fiecare loc de parcare exista zece soferi care si-l disputa.

Potrivit estimarilor, in Bucuresti peste 1,7 milioane de soferi au la dispozitie doar 188.090 locuri de parcare de resedinta si publice. Datele oficiale arata ca in Capitala sunt inmatriculate 1,2 milioane de masini, la care se adauga alte 500.000 de masini care tranziteaza zilnic Bucurestiul.

Cele mai mari probleme le au, de regula, posesorii de masini mari, care datorita dimensiunilor greu se pot incadra in locul standard de parcare. Este drept ca, data fiind perceptia de om cu greutate a posesorului, si cei care gestioneaza locurile de parcare tind sa le dea prioritate in ocuparea acestora.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Bucuresti,
masini,
lux,
parcare
/actualitate/cate-masini-de-lux-are-bucurestiul-29-lamborghini-102-ferrari-si-peste-1-000-de-porsche-7815888
7815888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.