Cate feluri de bere exista in lume?

Autor: Ioana Mihai Postat la 30 martie 2011 124 afişări

Berea are un gust unic, recognoscibil si totodata diferit, in lume existand aproximativ 20.000 de marci de bere produse in peste 180 de stiluri, in functie de tipul drojdiei utilizate, de procesarea ingredientelor principale si de temperatura folosita in procesul de fermentatie.

Povestea berii a inceput acum 8000 de ani, timp in care a fascinat prin gustul sau unic si povestile pe care le are de spus. Este fabricata din apa, orz, hamei si drojdie. Bautura a depasit orice granita, inlesnind comunicarea.

Potrivit lui Jeff Evans, un editor britanic autor al mai multor ghiduri despre berem "in Europa, barea este asociata cu conviavilitatea, un lucru cu atat mai adevarat in Romania, o tara latina ai carei oameni apreciaza prietenia si timpul petrecut la un pahar de bere".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
produse,
bautura,
alcool
/actualitate/cate-feluri-de-bere-exista-in-lume-8112226
8112226
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.