Cât de corecţi sunt japonezii: Au returnat 78 de milioane de dolari găsiţi printre dărâmături după dezastrul din martie

Postat la 18 august 2011 43 afişări

Cetăţenii japonezi au demonstrat o onestitate incredibilă după cutremurul şi tsunami din martie, returnând în total aproximativ 78 de milioane de dolari găsiţi printre dărâmături.

În primele cinci luni de la dezastru, japonezii au returnat mii de portofele şi genţi găsite între dărâmături, conţinând aproximativ 30 de milioane de dolari, bani lichizi, relatează Daily Mail, în ediţia electronică. Peste 5.700 de seifuri care au fost aduse la ţărm au fost, de asemenea, predate secţiilor de poliţie de voluntari şi echipe de salvare. În interiorul acestora, oficialii au găsit aproximativ 30 de milioane de dolari bani lichizi. Într-un singur seif a fost găsită o sumă echivalentă cu un milion de dolari.

Alte seifuri conţineau lingouri de aur, antichităţi sau alte valori. Agenţia naţională de poliţie din Japonia a declarat că aproape toţi banii găsiţi în zonele cele mai afectate de tsunami au fost returnaţi proprietarilor , întrucât majoritatea persoanelor păstrează în seifuri carnete de bancă sau acte de proprietate pe numele şi adresele lor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
japonia,
daramaturi,
dezastru,
recuperare,
bani
/actualitate/cat-de-corecti-sunt-japonezii-au-returnat-78-de-milioane-de-dolari-gasiti-printre-daramaturi-dupa-dezastrul-din-martie-8630623
8630623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.