Cât costă, de fapt, un iPhone?

Postat la 10 septembrie 2013 94 afişări

Expertii unei firme de tehnologie au desfacut un iPhone in bucati si a cautat preturile pentru fiecare componenta in parte a telefonului. Unele sunt mai scumpe, cum ar fi, de exemplu displayul touchscreen, care costa aproximativ 23 de lire sterline (25 de euro), scrie incont.ro

Cât costă, de fapt, un iPhone?

Preţuri iPhone 5S în România. Cât va costa noul iPhone

Preturile altor componente, insa, nu depasesc cateva lire sterline. De exemplu, bateria nu costa mai mult de 3,68 de lire (putin peste 4 euro). Asadar, cand va mai lasa bateria, amintiti-va cat de putin costa.

Prin urmare, in urma calculului facut, pretul unui iPhone ajunge de fapt la 112,89 lire (132 de euro), adica de vreo 5 ori mai putin decat se vinde la liber in magazine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costuri,
iphone,
preturi,
baterie,
cautare,
experti,
firme
/actualitate/cat-costa-de-fapt-un-iphone-11309981
11309981
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.