Cat costa cel mai scump apartament scos la vanzare in tara si unde se afla

Postat la 16 iunie 2011 14 afişări

Peste 90% din locuintele de lux aflate la vanzare se regasesc in Bucuresti sau localitatile din jur, cel mai mare pret, de 1,9 milioane euro, fiind afisat pentru un apartament cu patru camere si o suprafata de 240 de metri patrati situat in zona Herastrau.

Intr-un top al oraselor cu cele mai scumpe proprietati rezidentiale, Bucurestiul este secundat de Brasov. Urmatoarele locuri sunt ocupate de Constanta, Cluj si Timisoara, potrivit datelor imobiliare.ro.

"Dupa trei ani de criza imobiliara, oferta rezidentiala de pe portal cuprinde 105 apartamente al caror pret exprimat in euro depaseste sau este egal cu 500.000 de euro. La acestea, se adauga 820 de case si vile pentru care proprietarii cer cel putin jumatate de milion de euro. Pretul pe metru patrat pentru acest segment de proprietati poate atinge chiar si 8.000 de euro, in conditiile in care Indicele imobiliare.ro pentru luna mai a inregistrat valoarea de 1.189 pentru apartamentele scoase la vanzare in Bucuresti", se arata intr-un comunicat al imobiliare.ro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
apartament,
vanzare
/actualitate/cat-costa-cel-mai-scump-apartament-scos-la-vanzare-in-tara-si-unde-se-afla-8348563
8348563
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.