Cât costă apartamentele noi din Bucureşti la început de an: scăderile de preţ ajung la 17% faţă de anul trecut

Postat la 19 ianuarie 2012 61 afişări

Apartamentele noi din Bucureşti încep anul cu preţuri pornind de la 30.000 de euro plus TVA, cât costă o garsonieră în Militari şi sar de 150.000 de euro, cât costă un apartament duplex cu patru camere în proiectul Cosmopolis din comuna Ştefăneşti, arată o analiză a ZF

Analiza arată că în şapte proiecte din Bucureşti şi împrejurimi, în care au fost construite 4.800 de apartamente, mai sunt dispo­nibile circa 750 de unităţi, adică ceva mai mult de 15% din total.

Preţurile solicitate sunt în jurul valorii de 1.000 de euro/metrul pătrat construit în majoritatea cazurilor, iar reducerile faţă de anul trecut pot ajunge la 17%, dar sunt şi proiecte unde preţurile sunt neschimbate.

Pe de altă parte, în proiecte precum Cosmopolis din Ştefăneşti sau Militari Residence din vestul Capitalei sunt în construcţie alte câteva sute de apartamente, care vor ajunge pe piaţă în acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scăderi de preţ,
apartamente,
TVA,
/actualitate/cat-costa-apartamentele-noi-din-bucuresti-la-inceput-de-an-scaderile-de-pret-ajung-la-17-fata-de-anul-trecut-9158533
9158533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.