Cât câştigă un angajat al Mega Image

Postat la 13 septembrie 2013 7219 afişări

Salariul net al şefilor de tură care lucrează magazinele de proximitate Shop&Go, parte a Mega Image - cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, este de 1.100 de lei pe lună.

Cât câştigă un angajat al Mega Image

La salariu se adaugă un comision din vânzările magazinelor care poate ajunge până la 300 de lei. Practic, cu cât vânzările magazinelor sunt mai mari, cu atât câştigurile angajaţilor cresc. Persoanele care ocupă posturile de şef de tură în cadrul Mega Image Shop&Go nu primesc bonuri de masă, dar obţin din partea angajatorilor prime de Crăciun şi de Paşte, atât în bani, cât şi în produse. Primele variază în funcţie de vechimea angajaţilor între 100 şi 300 de lei.

Un lucrător comercial care munceşte într-unul dintre cele peste 140 de supermarketuri deschise de Mega Image obţine un salariu net lunar de 900 de lei. El primeşte şi bonuri de masă de circa 200 de lei, pe care nu le poate folosi doar dacă vrea să cumpere din supermarketurile companiei.Xavier Piesvaux este şeful Mega Image.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-castiga-un-angajat-al-mega-image-11326635
11326635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.