Cât ar putea costa cazarea parlamentarilor de la Adunarea NATO de la Bucureşti

Postat la 04 octombrie 2011 10 afişări

Capitala ar putea câştiga aproximativ 1,2 milioane de euro în urma Adunării Parlamentare a NATO, care va avea loc la Bucureşti, în perioada 7 - 10 octombrie. Suma este reprezentată de cheltuielile de cazare ale celor 350 de parlamentari, care vor fi însoţiţi, conform estimărilor, în medie, de câte două persoane. La banii daţi pe cazare se adaugă cheltuială zilnică estimată la circa 100 de euro de persoană.

Cea mai mare parte a cheltuielilor va fi reprezentată de costurile legate de cazarea demnitarilor străini. La un tarif mediu al cazării de 250 de euro pe noapte, cele aproape 1.050 de persoane care vor vizita Bucureştiul cu ocazia Adunării Parlamentare a NATO vor cheltui, în total, pe trei nopţi de cazare,787.500 de euro, având în vedere faptul că aceştia au ales să stea la hotelurile de cinci stele aflate în centrul Bucureştiului, cum ar fi InterContinental, Radisson Blu SAS, JW Marriott Grand Hotel, Athenee Palace Hotel. Unii parlamentari vor sta însă şi la hotelul de trei stele Ibis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
cazare,
parlamentari,
nato,
bucuresti
/actualitate/cat-ar-putea-costa-cazarea-parlamentarilor-de-la-adunarea-nato-de-la-bucuresti-8835901
8835901
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.