Cat a crescut cota de incredere a lui Obama dupa moartea lui ben Laden

Postat la 05 mai 2011 13 afişări

Cota de incredere a presedintelui american, Barack Obama, a crescut cu 11 puncte procentuale dupa operatiunea americana in care Osama ben Laden a fost ucis, potrivit unui sondaj CBS/New York Times, publicat miercuri.

Potrivit acestei anchete lunare realizate dupa raidul efectuat in noaptea de duminica spre luni de un comando american impotriva liderului al-Qaida, in Pakistan, 57 la suta dintre americanii intervievati spun ca aproba activitatea presedintelui american, fata de 46 la suta la inceputul lui aprilie. Obama inregistreaza cele mai bune rezultate in ceea ce priveste lupta impotriva terorismului: 72 la suta dintre respondenti afirma ca au incredere in el pe aceasta tema. Iar 61 la suta aproba felul in care gestioneaza situatia in Afganistan, o crestere de 17 puncte in raport cu ianuarie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
sua,
fotografii,
bin laden,
moarte,
incredere
/actualitate/cat-a-crescut-cota-de-incredere-a-lui-obama-dupa-moartea-lui-ben-laden-8230323
8230323
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.