Castigul salarial mediu net a crescut cu 1% in luna iunie, la 1.472 lei

Postat la 04 august 2011 43 afişări

Castigul salarial mediu net a urcat cu 14 lei in iunie, la 1.472 lei, cresterea de 1% fiind determinata de acordarea de prime ocazionale, inclusiv prime de vacanta, sume din profitul net si din alte fonduri, inclusiv tichete cadou, sau de productii si incasari mai mari, potrivit datelor INS.

Castigul salarial a fost mai mare fata de luna mai in majoritatea activitatilor din sectorul economic. Valorile cele mai mari ale castigului salarial mediu nominal net se inregistreaza in intermedieri financiare (3.948 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (866 lei). Cele mai mari cresteri, de 9-11%, au fost inregistrate in telecomunicatii si industria farmaceutica. Cresteri intre 6% si 8% au fost raportate pentru productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat, intermedieri financiare (cu exceptia activitatilor de asigurari si ale fondurilor de pensii), extractia petrolului brut si a gazelor naturale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
castig,
salariu,
ins,
crestere
/actualitate/castigul-salarial-mediu-net-a-crescut-cu-1-in-luna-iunie-la-1-472-lei-8568335
8568335
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.