Căsătorii 3D în noaptea de Revelion

Postat la 01 ianuarie 2012 52 afişări

Un număr de 13 cupluri din Piteşti au ales noaptea trecerii dintre ani pentru a-şi uni destinele, mirii fiind filmaţi în format 3D de către fiica primarului Tudor Pendiuc şi soţul acesteia, urmând ca tinerii căsătoriţi să primească gratuit imaginile după ce vor fi prelucrate.

Ca şi în anii precedenţi, căsătoriile la trecerea dintre ani au stârnit interesul tinerilor, astfel că la intrarea în sală a fost înghesuială, ordinea fiind restabilită de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc. "Nu ştiu pe unde este mirele, dar îl găsesc, nu este nicio problemă, o fi pe afară. Oricum îl aştept, am răbdare destulă", a declarat o tânără. Primarul Tudor Pendiuc a spus că tradiţia căsătoriilor în noaptea trecerii dintre ani a început la Revelionul 1999-2000, iar timp de 12 ani, în Piteşti au fost oficiate 250 de căsătorii. În premieră, anul acesta, cuplurile au fost filmate în format 3D, ideea aparţinând Emei Pendiuc, fiica primarului Tudor Pendiuc, şi soţului acesteia, cei care de altfel au filmat şi vor prelucra imaginile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
revelion,
casatorii 3d,
primar
/actualitate/casatorii-3d-in-noaptea-de-revelion-9118022
9118022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.