Casa Albă a ripostat afirmaţiilor lui Putin: "Spre deosebire de Rusia, Statele Unite apără drepturile omului în ţară şi în lume"

Postat la 13 septembrie 2013 38 afişări

Casa Albă i-a ripostat joi lui Putin, care şi-a exprimat îndoiala cu privire la caracterul "excepţional" al Statelor Unite, afirmând că, "spre deosebire de Rusia", Washingtonul apără drepturile omului, inclusiv în Siria.

Casa Albă a ripostat afirmaţiilor lui Putin: "Spre deosebire de Rusia, Statele Unite apără drepturile omului în ţară şi în lume"

 În contextul în care la Geneva începeau joi negocieri ruso-americane privind arsenalul chimic sirian, Jay Carney, un purtător de cuvânt al preşedinţiei americane, a dat asigurări că "Rusia este singură şi izolată" în privinţa acuzaţiilor potrivit cărora opoziţia siriană a recurs la un atac chimic pe 21 august.

The New York Times (NYT) a publicat joi un articol al lui Putin, în care conducătorul rus afirmă că rebelii sirieni, ci nu armata regimului Bashar al-Assad, sunt cei care au folosit arme chimice luna trecută lângă Damasc, cu scopul de a provoca o intervenţie a Statelor Unite.

Preşedintele rus îşi încheia textul cu un atac extrem de dur la adresa mândriei naţionale americane, afirmând că "nu este de acord cu argumentul dezvoltat (de către preşedintele american Barack Obama) privind excepţionalismul american".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/casa-alba-a-ripostat-afirmatiilor-lui-putin-spre-deosebire-de-rusia-statele-unite-apara-drepturile-omului-in-tara-si-in-lume-11325500
11325500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.