Cartiere "vii" si "moarte" ale pietei imobiliare din Bucuresti. Care sunt zonele cele mai cautate

Postat la 30 martie 2011 19 afişări

Potentialii cumparatori din Capitala sunt interesati, atunci cand vine vorba de achizitionarea unui apartament, in special de spatiile verzi si de calitatea vecinilor. Astfel motiveaza specialistii de pe piata imobiliara pozitiile fruntase ocupate de Drumul Taberei si Titan in topul celor mai cautate cartiere.

Lista, furnizata la solicitarea Gandul de portalul imobiliare.ro, este completata, in ordine, de Militari, Unirii, Aviatiei, Tineretului, Dristor si Crangasi.

Drumul Taberei si Titanul sunt cartierele bucurestene cele mai cautate de doritorii de locuinta noua. Din top lipsesc apartamentele din zonele cunoscute prin numarul mare de imobile cu un grad ridicat de risc seismic.

"Drumul Taberei si Titanul au beneficiat de de-a lungul timpului de prezenta unei populatii atent selectate. In plus, vizibilitatea sporita a zonelor verzi le face foarte cautate de cei care doresc senzatia de aer curat, de cartier verde", spune pentru Gandul Ioan Sorin Rosu, directorul general al agentiei imobiliare Apulum 94.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cartiere,
blocuri,
imobiliare,
blocuri
/actualitate/cartiere-vii-si-moarte-ale-pietei-imobiliare-din-bucuresti-care-sunt-zonele-cele-mai-cautate-8113534
8113534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.