Cărţi pe care fiecare manager ar trebui să le citească

Postat la 29 ianuarie 2016 1766 afişări

Rolul de manager poate fi unul înfricoşător pentru cei proaspăţi numiţi în această funcţie. Cei de la Business insider au realizat o listă de lectură pentru aceştia, cărţi care îi vor ajuta pe noi manageri să facă faţă provocărilor pe care acest post le presupune.

Drive - Danile H. Pink

În această carte, Pink explică de ce banii nu sunt cea mai bună metodă de a motiva angajaţii.

The One Thing You Need to Know - Marcus Buckingham

Managerii buni au abilitatea de a identifica punctele forte ale angajaţiilor şi să mizeze pe acest lucru. Această metodă este mult mai eficientă decât aceea de a încerca de a îmbunătăţii părţile mai puţin bune ale angajaţiilor.

Thinking, Fast and Slow - Daniel Kahneman

Această carte te va ajuta atât pe tine, cât şi pe echipa ta, să anticipeze poticnirile psihologice şi îţi oferă metode ştiinţifice pentru a depăşi astfel de momente. Daniel Kahneman a câştigat premiul Nobel pentru economie în 2002, iar 2015 a fost selectat de publicaţia The Economist ca fiind unul dintre cei mai influenţi economişti din lume.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carti-pe-care-fiecare-manager-ar-trebui-sa-le-citeasca-15008415
15008415
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.