Carrefour sparge gheata si deschide primul hipermarket dupa aproape doi ani

Postat la 24 august 2010 43 afişări

Carrefour, cea mai mare retea de hipermarketuri de pe piata romaneasca in functie de vanzari, deschide pe 25 august cele de-al 23-lea magazin din Romania in centrul comercial Severin Shopping Center, din orasul Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.

Este prima deschidere de hipermarket din acest an, dupa ce francezii au inaugurat sase magazine de tip supermarket sub umbrela Carrefour Market. Suprafata de vanzare a magazinului este de peste 7.000 mp, are 25 de case de marcat iar gama de produse este de circa 50.000 de articole.

Deschiderea noului spatiu a creat 250 de noi locuri de munca. Carrefour, cu afaceri de 1,1 miliarde de euro in 2009, a intrat pe piata supermarketurilor din Capitala in primavara, cu un magazin amplasat intr-una dintre cele mai aglomerate zone din cartierul Militari: Piata Gorjului. Pe segmentul hipermarket mai sunt prezente in Romania retelele Real, Auchan, Cora si Kaufland (cu proful discount). Singura retea romaneasca de profil, Pic, a intrat in insolventa anul trecut si a inchis toate magazinele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
magazin,
Carrefour,
hipermarket
/actualitate/carrefour-sparge-gheata-si-deschide-primul-hipermarket-dupa-aproape-doi-ani-7038321
7038321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.