Carrefour România şi Angst au deschis al treilea magazin în franciză

Postat la 27 martie 2012 25 afişări

Grupul Carrefour în România şi Angst au deschis pe cel de-al treilea magazin de proximitate sub sigla Carrefour Express, în Capitală, pe B-dul Ion Mihalache.

Parteneriatul între Carrefour România şi Angst a fost lansat pe plan local, pe 13 octombrie şi concretizează un nou format în portofoliul retailerului francez: cel de proximitate. Noul magazine are o suprafaţă de vânzare de 140 mp, 2 case de marcat, 10 angajaţi şi 1.300 de produse.

Grupul Angst are 3 fabrici - la Buftea (carne proaspătă şi preparate fierte, afumate), Salsi Sinaia (produse crud uscate) şi la Videle (fabrica de procesare a laptelui) şi 24 de supermarketuri.

Carrefour operează în prezent în România 25 de hipermarketuri, 50 de supermarketuri şi 3 magazine de proximitate, de tip franciză.

Vânzările Carrefour în România au crescut anul trecut cu 4,8%, la 1,184 miliarde euro (include TVA), datorită extinderii reţelei de magazine, reiese din datele prezentate joi de retailerul francez.

în condiţii comparabile, vânzările Carrefour în România au scăzut cu 0,7%, în timp ce extinderea operaţiunilor a contribuit cu plus 6,1% la afaceri.

La curs valutar constant, vânzările companiei pe piaţa românească au crescut cu 5,4%, potrivit unui comunicat al Carrefour, al doilea mare retailer la nivel global după gigantul american Wal-Mart.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carrefour România,
Angst,
franciză
/actualitate/carrefour-romania-si-angst-au-deschis-al-treilea-magazin-in-franciza-9443905
9443905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.