Carrefour lansează colecţia de modă pentru această vară

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 mai 2013 54 afişări

Carrefour lansează colecţia sa de haine pentru sezonul de vară 2013 sub brandul propriu, TeX. Noua linie vestimentară prezintă haine pentru femei, bărbaţi, nou născuţi şi copii. |n completare, retailerul francez pune pe rafturi accesorii şi încălţăminte în tonuri complementare de nud, castaniu, auriu şi argintiu.

Carrefour lansează colecţia de modă pentru această vară

”Noua colecţie TeX, exclusiv la Carrefour, prezintă soluţii lejere de vară pentru întreaga familie. Stilurile abordate sunt ideale pentru oraş, plajă sau ieşiri în aer liber, fără compromisuri în ceea ce priveşte calitatea ţesăturilor,” a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

Noua colecţie include cinci linii - TeX Basic, TeX Casual, TeX Sport, TeX Lenjerie, TeX Nightware. Prezentarea de modă pentru lansarea colecţiei, disponibilă în magazinele reţelei din 16 mai, este programată pentru joi, 23 mai, în magazinul Carrefour din Băneasa.

Colecţia vară 2013 propune linii dedicate celor care se gândesc deja la vacanţa petrecută la plajă, la munte, sau chiar într-un city break.

n România, grupul Carrefour numără 115 magazine dintre care 24 hipermarket-uri, 68 supermarket-uri Market şi 23 magazine de proximitate Express.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carrefour,
colectie,
vara,
moda
/actualitate/carrefour-lanseaza-colectia-de-moda-pentru-aceasta-vara-10882248
10882248
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.