Carpatair lanseaza din 15 iunie zboruri directe pe ruta Constanta-Istanbul

Postat la 12 mai 2011 21 afişări

Carpatair isi extinde operatiunile din Constanta prin lansarea unei curse directe catre Istanbul, din 15 iunie, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana in zilele de miercuri, vineri si duminica, a anuntat joi compania aeriana.

Astfel, Carpatair devine prima companie aeriana care asigura o conexiune intre cele doua orase.

"Intrarea in operare pe Turcia, destinatia Istanbul, vine intr-un moment in care exista oportunitati pentru dezvoltarea de parteneriate intre comunitatile locale de afaceri (...) Pentru Carpatair inseamna dezvoltarea la Constanta a celei de-a sasea baze operationale din tara si in acelasi timp intrarea in Turcia, o piata externa noua", a declarat intr-un comunicat, vice-presedinte marketing si vanzari, Paula Ardelean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carpatair,
Constanta,
Istanbul
/actualitate/carpatair-lanseaza-din-15-iunie-zboruri-directe-pe-ruta-constanta-istanbul-8263429
8263429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.