Care sunt marcile auto mari invinse de Dacia in Europa

Postat la 24 decembrie 2010 13 afişări

Cu o luna inainte de sfarsitul anului, statisticile la nivelul Europei scot in prim plan marca romaneasca Dacia. Vanzarile totale de Logan, Sandero si Duster au fost de 238.000 de masini, in crestere cu 10% fata de primele 11 luni din 2009. Numarul nu spune mare lucru dar daca ne uitam la vanzarile marcilor mult mai cunoscute, observam ca Dacia a intrat cu succes pe marile piete europene si a reusit sa convinga. Cum?

Multi pun succesul Dacia pe seama situatiei economice actuale care a provocat schimbari in comportamentul de consum. In perioade de criza, multi oameni reduc cheltuielile, inclusiv bugetele pentru achizitia unei masini.

Oferta de pret Dacia a venit ca o manusa pe noua tendinta de consum, modelele marcii romanesti avand preturi mici si un raport calitate/pret foarte bun.

Drept urmare, Dacia a reusit sa vanda mai multe masini decat Kia, care a totalizat 237.000 de unitati comercializate in primele 11 luni.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marci auto,
Dacia,
vanzari
/actualitate/care-sunt-marcile-auto-mari-invinse-de-dacia-in-europa-7844283
7844283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.