Care sunt cele trei noi modele pe care Dacia le-ar putea lansa în 2013

Autor: Bogdan Alecu Postat la 21 ianuarie 2013 7 afişări

Anul 2013 ar putea aduce trei noi modele în gama Dacia, iar primul putea fi versiunea facelift a SUV-ului Duster. Noua generaţie a lui Duster ar putea fi lansată în luna martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment în cadrul căruia a fost lansată actuala generaşie în 2010.

Anul 2013 ar putea aduce trei noi modele în gama Dacia, iar primul putea fi versiunea facelift a SUV-ului Duster. Noua generaţie a lui Duster ar putea fi lansată în luna martie, în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment în cadrul căruia a fost lansată actuala generaşie în 2010.  Duster facelift ar putea fi lansat odată cu intrarea mărcii autohtone şi pe piaţa din Marea Britanie, unde va fi comercializat SUV-ul produs în India, care este mai bine echipat decât cel asamblat la Mioveni. De asemenea, tot în acest an este aşteptat şi Logan Break, model care spre deosebire de Logan MCV (care a ieşit din producţie anul trecut) nu va mai fi disponibil cu şapte locuri, ci doar cu cinci.  Pe segmentul de utilitare Dacia îşi va completa cel mai probabil în acest an portofoliul cu o versiune pick-up a lui Logan, după ce în 2012 constructorul de la Mioveni a oprit producşia utilitarelor Logan Van şi Pick-up, acestea fiind înlocuite de Dokker Van, dar care este produs în Maroc, la Tanger.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
modele Dacia
/actualitate/care-sunt-cele-trei-noi-modele-pe-care-dacia-le-ar-putea-lansa-in-2013-10507307
10507307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.