Care sunt cele mai utile site-uri din lume? Ce stiu ele sa faca?

Postat la 23 octombrie 2010 16 afişări

Batalie mare la categoria cele mai utile site-uri din lume! Oricand, poate aparea un concurent "foarte bine dotat" care sa schimbe orice clasament ai face, oricat de atent esti! Sa vedem ce zic specialistii? Care sa fie cel mai util site din lume? Unul care te ajuta sa-ti faci un CV atragator in 15 minute, unul care iti asigura suportul sa scrii un mesaj si sa-l trimiti catre 10.000 de oameni in acelasi timp, altul care trimite faxuri gratis? Un site distractiv, unul business, unul cu muzica? Ce sa fie? Ce alegi?

Partea buna sau partea proasta, depinde care parte a paharului vrei sa o vezi, este ca nimeni nu a putut inca sa decida care este cel mai util site din lume. Sunt mai multe site-uri foarte utile si depinde de ce ai tu nevoie!

Printre ele fac parte, bineintele, si unele foarte cunoscute, cum ar fi meebo, dropbox, iTunes!

Cititi mai multe pe www.incont,ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
site,
specialist,
util,
div
/actualitate/care-sunt-cele-mai-utile-site-uri-din-lume-ce-stiu-ele-sa-faca-7538496
7538496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.