Care sunt cele mai afectate judeţe din România de COVID- 19 ce au depăşit rata de infectare 4

Autor: Andreea Tobias Postat la 29 octombrie 2020 137 afişări

Care sunt cele mai afectate judeţe din România de COVID- 19 ce au depăşit rata de infectare 4

Clujul şi Sălajul sunt singurele judeţe din România care au depăşit rata de infectare 4. 

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către direcţiile de sănătate publică, la nivelul municipiului Bucureşti şi al judeţelor.

Conform graficulului realizat în baza raportărilor primite de CNCCI, judeţul Cluj are o rată de infectare de 4,3 la mia de locuitori, iar Sălajul de 4,11.

Rată mare au şi Alba - 3,8, Harghita - 3,32 şi Timiş - 3,61.

Capitala a ajuns la un indice de 3,69.

GCS precizează că Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a rectificat incidenţa aferentă zilei de miercuri, care a fost comunicată eronat către CNCCI, în urma unei erori de redactare. Astfel, indicele în cazul Municipiului Bucureşti pentru miercuri a fost de 3,49, şi nu de 3,81, aşa cum a fost comunicat iniţial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
judeţe,
rată,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.