Care este gradul de hărţuire de pe Facebook şi Instagram. Compania a dezvăluit pentru prima dată prevalenţa bullying-ului de pe platformele sale de socializare

Postat la 10 noiembrie 2021 75 afişări

Care este gradul de hărţuire de pe Facebook şi Instagram. Compania a dezvăluit pentru prima dată prevalenţa bullying-ului de pe platformele sale de socializare

Facebook a dezvăluit pentru prima dată prevalenţa hărţuirii pe platformele sale de socializare (Facebook şi Instagram), spunând că un astfel de conţinut a fost văzut de 14 până la 15 ori la fiecare 10.000 de vizualizări pe site, în trimestrul al treilea al anului curent, scrie Reuters.

Compania, care şi-a schimbat recent numele în Meta, a mai spus în raportul său trimestrial de moderare a conţinutului că hărţuirea a fost prezentă, în medie, de 5 – 6 ori la 10.000 de vizualizări de conţinut pe Instagram.

Gigantul Facebook, aflat de mult timp în atenţia publicului şi a autorităţilor privind gestionarea abuzurilor de pe platformele sale, a fost implicat recent într-un scandal mediatic, după ce un fost angajat al său, Frances Haugen, a divulgat documente interne care includ cercetări şi discuţii despre efectele Instagram asupra sănătăţii mintale a adolescenţilor şi dacă platformele Facebook provoacă diviziuni sociale.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
dezvaluiri,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.