Care este, de fapt, motivul pentru care Bill Gates nu investeşte în criptomonede

Postat la 20 mai 2022 1063 afişări

Care este, de fapt, motivul pentru care Bill Gates nu investeşte în criptomonede

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, nu este un fan al criptomonedelor. „Dacă ai mai puţini bani decât Elon, probabil că ar trebui să ai grijă” , a spus el.

Gates şi-a exprimat anterior un oarecare scepticism cu privire la Bitcoin. Într-un interviu acordat în luna februarie agenţiei Bloomberg

Gates, în prezent a patra cea mai bogată persoană din lume, cu o avere netă de 125 de miliarde de dolari, a declarat, în timpul unui schimb de replici Ask Me Anything pe Reddit, că nu deţine nicio monedă digitală, relatează Forbes.

„Îmi place să investesc în lucruri care au un randament valoros. Valoarea companiilor se bazează pe modul în care acestea realizează produse grozave. Valoarea criptomonedelor este doar ceea ce o altă persoană decide că altcineva va plăti pentru ele, aşa că nu adaugă la societate ca alte investiţii”, a spus el.

Gates şi-a exprimat anterior un oarecare scepticism cu privire la Bitcoin. Într-un interviu acordat în luna februarie agenţiei Bloomberg, miliardarul şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la oamenii obişnuiţi care se lasă atraşi de frenezia Bitcoin.

Probabil că are dreptate. Piaţa criptografică se află în cădere liberă după prăbuşirea stablecoin TerraUSD săptămâna trecută, antrenând cu ea şi alte monede digitale. Bitcoin a scăzut cu 27% în această lună, în timp ce Ethereum a regresat cu 36%.

„Dacă ai mai puţini bani decât Elon, probabil că ar trebui să ai grijă” , a spus el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
bill gates,
investitie,
scadere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.