Care este cel mai tare smartphone posibil

Postat la 29 octombrie 2010 20 afişări

La categoria “cel mai bun smartphone”, podiumul este ocupat de Samsung Galaxy S GT 19000, pe care Asociatia Europeana de Imagine si Sunet il denumeste nici mai mult, nici mai putin decat “perla coroanei” telefoanelor inteligente. Cum ti se pare?

Bazat pe tehnologia Android, Galaxy S GT 19000 are un ecran de 4 inch (10,16 cm) si un procesor pentru aplicatii de 1 GHz care permite stocarea si vizualizarea de fisiere video in format HD. Cu o camera foto de 5 megapixeli incorporata poti filma in format HD, iar memoria iti permite sa stochezi fisiere de 8 sau 16 GB.

De asemenea, poti folosi telefonul drept rama de imagini digitale, ceas, calendar si player multimedia. Galaxy poate fi transformat si intr-o mini masina de scris de ultima generatie, functiile incorporate oferind rapiditate in scriere si posibilitatea de a vizualiza si edita documente Microsoft Office 2007.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-este-cel-mai-tare-smartphone-posibil-7613854
7613854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.