Care este cel mai afectat judeţ din ţară de COVID, cu o rată de infectare de 6,6 la mia de locuitori, cea mai mare din România

Autor: Laura Buciu Postat la 09 noiembrie 2020 167 afişări

Care este cel mai afectat judeţ din ţară de COVID, cu o rată de infectare de 6,6 la mia de locuitori, cea mai mare din România

Patru judeţe din  ţară au rată de infectare peste 6 la mia de locuitori. Este vorba de judeţele Cluj, Sălaj, Sibiu şi Timiş.

Potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică (GCS), judeţul Cluj are o rată de infectare de 6,34 la mia de locuitori, judeţul Sălaj – 6,59, judeţul Sibiu – 6,6, iar judeţul Timiş 6,26.

Alte trei judeţe au rată de infectare de peste 5 la mie. Este vorba de judeţele Alba – 5,47, Bihor – 5,42 şi Bucureşti – 5,14.

Doar două judeţe au coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, sub 1,5 la mie. Este vorba de Olt şi Vrancea.

În ultimele 24 de ore, la nivel naţional s-au înregistrat 3.240 de cazuri noi de coronavirus şi 130 de decese.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sibiu,
coronavirus,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.