Care este aplicaţia susţinută de Elon Musk care creşte în mare viteză şi concurează cu WhatsApp şi Telegram

Postat la 16 mai 2021 385 afişări

Care este aplicaţia susţinută de Elon Musk care creşte în mare viteză şi concurează cu WhatsApp şi Telegram

Aplicaţia de mesagerie Signal a crescut cu 1.200% în primele 4 luni ale anului. Totuşi, Signal rămâne la mare distanţă de principalele rivale WhatsApp şi Telegram. Signal este susţinută de nume cunoscute din tech precum Elon Musk sau Edward Snowden.

Când două se ceartă, o altă aplicaţie apare şi îi convinge pe nehotărâţi. Asta s-a întâmplat cu Signal, cea care a profitat de atenţia oamenilor la WhatsApp şi Telegram.

Firma de cercetare Sensor Tower dezvăluie că Signal a avut o creştere de 1.200% în luna ianuarie a acestui an, faţă de ianuarie 2020. Acest salt a venit pe fondul criticilor primite de WhatsApp care a anunţat schimbarea termenilor.

În doar o lună, 51 de milioane de oameni şi-au instalat Signal. Totuşi, aplicaţia pe care Elon Musk a sponsorizat-o în urmă cu un an este la distanţă considerabilă de rivalele WhatsApp şi Telegram. Creşterea a continuat în următoarele 3 luni din 2021, însă într-un ritm mai scăzut. Unul dintre motivele încrederii utilizatorilor în Signal este dat de numele celor care au lăudat-o.

„Ce se Signal? Funcţionează ca o aplicaţie standard de mesaje. Însă, ceea ce atrage cel mai mult este confidenţialitatea. Pe site-ul Signal vezi mesaje de susţinere din partea lui Jack Dorsey, precum şi de la Edward Snowden. Când văd că Edward Snowden foloseşte Signal, asta îmi oferă o idee destul de bună despre faptul că Signal este o aplicaţie sigură”, a spus Iyaz Akhtar, editor CNET.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
crestere,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.