Cardif Asigurări a fost dizolvată oficial

Autor: Ana Raduta Postat la 09 decembrie 2011 31 afişări

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a hotărât aprobarea retragerii autorizaţiei de funcţionare a Cardif Asigurări, ca urmare a dizolvării societăţii.

Anterior aprobării retragerii autorizaţiei de funcţionare, a fost aprobat transferul de portofoliu de asigurări de viaţă de la Cardif Asigurări la Cardif Assurance Vie Paris sucursala Bucureşti şi Cardif Assurance Risques DiversI Paris sucursala Bucureşti.

De asemenea, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a hotărât sancţionarea cu interzicerea temporară a activităţii a mai multor brokeri de asigurări, precum: Insurance Reinsurance International, M.C.M Broker de Asigurare - Rasigurare, Strategic Insurance Broker şi interconsulting Broker de Asigurare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cardif,
Asigurări
/actualitate/cardif-asigurari-a-fost-dizolvata-oficial-9045641
9045641
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.