Captain Planet, eroul animat din anii '90, vine pe marile ecrane

Autor: Ana Raduta Postat la 20 iulie 2011 102 afişări

Dupa ce, in anii '90 a fost unul dintre cei mai iubiti eroi animati, Captain Planet va fi adus pe marile ecrane de Don Murphy, producatorului filmului "Transformers" si partenera sa de afaceri, Susan Montford.

"Captain Planet and the Planeteers" este un serial de desene animate, creat in anii '90 de catre Ted Turner. Incuraja comportamentul ecologist si protejarea planetei, iar Captain Planet si cei cinci tineri din echipa sa interveneau in momente de criza, in care siguranta planetei era pusa in pericol, salvand-o de fiecare data. Vocile personajelor erau dublate de celebritati precum Whoopi Goldberg, Meg Ryan, Martin Sheen, Edward Asner si Sting.

Recent, a fost emis un comunicat de presa care anunta revenirea lui Captain Planet in fata fanilor sai, de data aceasta pe marile ecrane, intr-o productie Cartoon Network si Angry Filmworks, compania de productie cinematografica a lui Murphy si Montford. Echipa de producatori, citata de The Huffington Post, a decalarat ca revenirea lui Captain Planet se muleaza perfect pe preocuparile actuale si pe punctele de interes la nivel global, precum ecologia si salvarea planetei. Grija pentru planeta este cu atat mai importanta cu cat ultimii ani au adus o serie de calamitati naturale, precum tornade, cutremure sau iceberg-rui care s-au topit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Captain Planet,
erou,
animatie
/actualitate/captain-planet-eroul-animat-din-anii-90-vine-pe-marile-ecrane-8509907
8509907
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.