Cântecul zilei: Who let the dogs out? - Baha Men

Autor: Ioana Matei Postat la 09 septembrie 2013 58 afişări

"Cine a lăsat câinii afară?" este o întrebare aflată pe buzele multora zilele acestea. Întrebarea a fost şi sursa unui hit din anul 2000 al formaţiei Baha Men. Cântecul ocupă locul trei în rândul celor mai enervante melodii, potrivit unui sondaj realizat de revista Rolling Stone, iar într-un top realizat de postul american de radio AOL, ocupă locul doi în topul celor mai proaste cântece din istorie.

Cântecul zilei: Who let the dogs out? - Baha Men

"Who Let the Dogs Out?" a fost scris şi înregistrat de Anslem Douglas(supranumit “Doggie”), pentru ediţia din 1998 a carnavalului din Trinidad Tobago. Un cover al formaţiei”The Baha Men” , folosit ca soundtrack în filmul “Rugrats in Paris: The Movie" a devenit al patrulea cel mai vândut single din anul 2000 în Anglia, iar în Australia s-a clasat pe poziţia I.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cantec,
caini,
intrebare,
radio,
sondaj
/actualitate/cantecul-zilei-who-let-the-dogs-out-baha-men-11304106
11304106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.