Canicula loveste de la New York la Moscova. La noi, caldura ziua si furtuni noaptea

Postat la 19 iulie 2010 16 afişări

Rusia se confrunta cu cea mai grava seceta din 1972, care a compromis culturile de grau. La New York, pompierii au dat liber la folosirea unor hidranti stradali, pentru "racorirea" oamenilor.

Caldura ziua si ploi torentiale noaptea. Asa vor arata urmatoarele doua saptamani in Romania. Temperaturile vor depasi 30°C in timpul zilei si vor scadea chiar sub 15°C noaptea, cand se asteapta intensificari ale vantului si cantitati foarte mari de precipitatii in timp foarte scurt. Anuntul a fost facut duminica de Ion Sandu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). Spre sfarsitul primei saptamani, ANM ar putea emite si avertizari de canicula, in cazul in care temperaturile vor depasi in mod constant 36°C. Directorul Sandu a explicat ca, in toata aceasta perioada, gradul de disconfort va fi foarte ridicat din cauza umiditatii crescute. Fenomenele de instabilitate vor insoti valul de caldura chiar din noaptea de duminica spre luni.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vreme,
canicula,
furtuni,
seceta
/actualitate/canicula-loveste-de-la-new-york-la-moscova-la-noi-caldura-ziua-si-furtuni-noaptea-6605436
6605436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.