Caniculă în Bucureşti. Meteorologii spun că se va ajunge la 37 de grade Celsius

Autor: Petru Mazilu Postat la 16 august 2021 20 afişări

Meteorologii anunţă că până miercuri vor fi temperaturi ridicate în Bucureşti şi în zonele învecinate. Specialiştii spun că temperatura maximă va fi 37 de grade, iar cea minimă va fi în jur de 18 grade.

Caniculă în Bucureşti. Meteorologii spun că se va ajunge la 37 de grade Celsius

Potrivit prognozei speciale, luni vremea va fi caniculară, cu disconfort termic accentuat îndeosebi în orele după-amiezii când indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Temperatura maximă va fi de 35...37 de grade, iar cea minimă de 17 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab.

Canicula şi disconfortul termic accentuat vor persista până miercuri, mai spun specialiştii, iar temperatura maximă se va situa în jurul a 37 de grade.

În noaptea de marţi spre miercuri, temporar cerul se va înnora şi va creşte probabilitatea pentru apariţia fenomenelor specifice instabilităţii atmosferice. Minima termică va fi tot de 17 grade, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caniculă,
meteorologi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.