Candidaturile managerilor pentru Electrica, CE Hunedoara şi Transelectrica, depuse până la 2 aprilie

Postat la 05 martie 2013 21 afişări

Ministerul Economiei, prin Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), aşteaptă până la 2 aprilie candidaturile managerilor profesionişti care vor să conducă societăţile de stat Electrica SA Complexul Energetic Hunedoara şi Transelectrica.

Candidaturile managerilor pentru Electrica, CE Hunedoara şi Transelectrica, depuse până la 2 aprilie

 "Dosarele cuprinzând documentele cerute pentru candidatură vor fi depuse/trimise până cel târziu în data de 2 aprilie 2013, ora 16.00", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, acţionarul majoritar al celor trei companii menţionate.

În selectarea directorilor, OPSPI va fi asistat de firmele de recrutare Quest Advisors şi Transearch Internaţional.

Quest Advisors a fost înfiinţată de Vasile Luţai Hariton şi este condusă de acesta alături de Loredana Serfezi şi de Andreea Acalovschi, iar Transearch International este o companie internaţională de recrutare, cu subsidiare în mai multe ţări.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/candidaturile-managerilor-pentru-electrica-ce-hunedoara-si-transelectrica-depuse-pana-la-2-aprilie-10637632
10637632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.