Când va fi returnată taxa auto

Postat la 18 decembrie 2012 10 afişări

Premierul Ponta spune că măsuri privind salarii sau returnarea taxei auto, amânate pentru anul viitor de Guvernul Boc, pot fi aplicate doar după avizarea bugetului, care poate fi aprobat de Parlament după 20 ianuarie, arătând astfel că speră ca zona de consultări pentru noul Guvern să nu fie extinsă.

Primul-ministru Victor Ponta le-a cerut membrilor Cabinetului, la începutul şedinţei de guvern, să transmită şi ultimele date necesare Ministerului Finanţelor, în vederea definitivării bugetului pentru anul viitor. "Vă rog pe absolut toţi să ne concentrăm pe problemele de finanţare şi de bugetare. Din păcate, nu avem încă bugetul, s-au lungit alegerile, chiar dacă unii nu-şi aduc aminte că s-au opus. Sper să nu se lungească mult prea mult şi zona de consultări şi de numire a noului Guvern. Nu putem să venim cu bugetul. În Parlament, sigur, putem să-l trimitem, dar la începutul anului avem consultări cu partenerii noştri internaţionali, comisiile de specialitate în ianuarie şi, probabil, undeva după 20 ianuarie Parlamentul în sesiune extraordinară pentru aprobarea bugetului", a spus Ponta.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
taxa auto,
guvern,
consultari,
ponta
/actualitate/cand-va-fi-returnata-taxa-auto-10399417
10399417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.