Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele ţări care vor reveni la normalitate

Postat la 16 martie 2021 5110 afişări

Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele ţări care vor reveni la normalitate

Miliardarul Bill Gates este de părere că vaccinarea în masă este un punct-cheie în ceea ce priveşte revenirea la normal a lumii.

Bill Gates a donat zeci de milioane de dolari luptei ştiinţifice împotriva coronavirusului prin intermediul Fundaţiei sale Gates. Dar al doilea cel mai bogat om din lume crede că lucrurile se vor îmbunătăţi anul viitor. Într-o postare de pe site-ul său, Gates este de părere că până în primăvara anului viitor vom începe să vedem efectele pozitive ale vaccinării în masă, punctând că până în vară „viaţa va fi mult mai aproape de normal decât este acum”.

Gates crede că trebuie să mulţumim ştiinţei pentru perspectiva că lucrurile îşi vor reveni la normal după anul teribil prin care a trecut întreaga omenire.

Efectele pozitive ale vaccinării în masă, de la începutul lui 2021

Vaccinurile, precum şi perspectiva pozitivă pe care o oferă efectele sale, reprezintă principalul motiv pentru care Gates este optimist. Nu numai că avem trei vaccinuri care aparent funcţionează foarte bine (Pfizer, Moderna şi AstraZeneca), darexistă şi multe vaccinuri similare în curs de dezvoltare.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
dezvaluiri,
normalitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.