Când se termină pandemia. Ce spune şeful celei mai mari reţele private de sănătate din ţară ? VIDEO

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 14 decembrie 2021 291 afişări

Când se termină pandemia. Ce spune şeful celei mai mari reţele private de sănătate din ţară ? VIDEO

Potrivit specialiştilor, începând cu vara anului 2022, pandemia va regresa, iar situaţia va deveni endemică. Coronavirusul va continua să existe, însă problemele de sănătate cauzate de acesta se vor diminua şi vor pune mai puţină presiune pe oameni şi pe sistemul medical.

„Estimarea reţelei de sănătate Regina Maria, este că în iunie 2022, situaţia va deveni endemică. Asta înseamnă că virusul va continua să existe, dar va fi o boală ca toate celălalte. Sperăm să nu mai avem închideri de graniţă, suişuri şi coborâşuri şi să nu mai fim la fel de afectaţi din punct de vedere al cazurilor medicale”, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Regina Maria, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sanatate,
pandemie,
crestere,
sef,
video,
continuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.